Koolilõuna

Esmaspäev 14.10

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Bolognese kaste

125

14,59

7,63

5,45

153,2

2. Keedetud spagetid

150

5,75

4,21

37,93

218,2

3. Kapsasalat mar.kurgiga

100

1,66

3,2

9,62

76

4. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

2,48

0,2

11,95

59,25

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.Õun

100

1

0,4

7,7

39

 

Teisipäev 15.10

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Rassolnik sealihaga

300

6,3

7,53

23,16

188,13

2. Kakaokissell moosiga

225

6,88

6,27

66

357,1

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

2,48

0,2

11,95

59,25

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7.Porgand

100

40,3

0,2

0,36

9,9

 

Kolmapäev 16.10

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Ahjus küpsetatud kana

100

12,15

17,96

1,35

222,4

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3.Peedisalat

80

0,8

0,28

6,52

27,88

4. Keefir pria

150

4,8

3,75

3,75

78

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sepik

20

1,88

0,4

11

55,2

8.Pirn

100

1

0,3

7,3

30,6

 

Neljapäev 17.10

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Köögiviljasupp Hakklihaga

300

11,68

14,26

16,39

233,86

2. Saiavorm piimaga

250

4,6

6,5

50,6

238,6

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sepik

20

1,88

0,4

11

55,2

7.Kapsas

100

0,4

0,4

10,6

42,2

 

 

 

 

Reede 18.10

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Guljašš sealihast

125

9,55

12,12

5,68

175,2

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3. Porgandi salat ananassiga

80

1,05

0,3

6,55

33,5

4. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6. Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.Õun

100

1

0,4

7,7

39