Koolilõuna

 

 

Esmaspäev 25.11

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Bolognese kaste

125

14,59

7,63

5,45

153,2

2. Keedetud spagetid

150

5,75

4,21

37,93

218,2

3. Kapsasalat mar.kurgiga

100

1,66

3,2

9,62

76

4. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

2,48

0,2

11,95

59,25

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.õun

100

1

0,4

7,7

39

 

 

Teisipäev 26.11

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Rassolnik sealihaga

300

6,3

7,53

23,16

188,13

2. Kakaokissell moosiga

225

6,88

6,27

66

357,1

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

2,48

0,2

11,95

59,25

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7.porgand

100

40,3

0,2

0,36

9,9

 

 

Kolmapäev 27.11

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Ahjus küpsetatud kana

100

12,15

17,96

1,35

222,4

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3.Peedisalat

80

0,8

0,28

6,52

27,88

4. Keefir pria

150

4,8

3,75

3,75

78

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sepik

20

1,88

0,4

11

55,2

8.pirn

100

1

0,3

7,3

30,6

 

 

Neljapäev 28.11

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Köögiviljasupp Hakklihaga

300

11,68

14,26

16,39

233,86

2. Saiavorm piimaga

250

4,6

6,5

50,6

238,6

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sepik

20

1,88

0,4

11

55,2

7.Kapsas

100

0,4

0,4

10,6

42,2

 

 

 

 

 

Reede 29.11

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1Guljašš sealihast

125

9,55

12,12

5,68

175,2

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3.Porgandi salat ananassiga

80

1,05

0,3

6,55

33,5

4. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.õun

100

1

0,4

7,7

39

 

 

Esmaspäev 02.12

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Kanapilaff köögiviljadega

300

17,77

18,14

52,46

442,85

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.õun

100

1

0,3

7,3

30,6

 

 

Teisipäev 03.12

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Kuldne kalasupp

300

10,4

12,64

15,47

213,34

2. Leivavaht piimaga

130

2,13

0,44

30,39

136,2

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7.porgan

100

40,3

0,2

0,36

9,9

 

 

 

Kolmapäev04.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1. Kalkuni kaste

150

11,72

9,78

6,77

156,23

2. Kartulipuder porgandiga

150

4,26

3,34

45,66

229,96

3.Marineeritud kurk

100

0,7

0,2

6,4

31

4. Keefir

150

4,8

3,75

3,75

78

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7. Joogivesi

 

 

 

 

 

8.pirn

100

1

0,4

7,7

39

 

 

 

 

 

Neljapäev 05.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Seljanka

300

15,33

11,26

17,44

239,12

2.Piimakissell moosiga

225

6,87

4,99

33,55

212,16

3. Mahlajook

200

0,48

0,06

20,88

88,1

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

6. Joogivesi

 

 

 

 

 

7.Kaalika

100

40,3

0,2

0,36

9,9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reede 06.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1Hakklihapallid

100

21,29

23,85

21,61

390,9

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3.Porgandisalat marineeritud kurgiga

100

1,06

0,22

5,28

27,6

4. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.´õun

100

1

0,3

7,3

30,6

 

 

Esmaspäev09.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Tatar hakkliha ja köögiviljadega

300

15,72

15,07

45,57

377,29

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

8.Värske kaalikas

100

1

0,3

7,3

30,6

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev10.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Bors

300

11,55

17,9

33,3

344,78

2.Marja kisell vahukoorega

170

0,8

7,03

34,92

206,93

3. Mahlajook

200

0,48

0,06

20,88

88,1

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

6. Joogivesi

 

 

 

 

 

7.Pirn

100

0,4

0,4

10,6

42,2

 

 

 

 

Kolmapäev11.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Paneeritud kala

100

17,79

11,38

7,02

204,15

2. Riisga

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3.Porgandi ja kaalikasalat

80

0,8

0,28

6,52

27,88

4. Keefir

150

4,8

3,75

3,75

78

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7. Joogivesi

 

 

 

 

 

8.Porgand

100

1

0,4

7,7

39

 

 

 

 

Neljapäev 12.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Kana-nuudlisupp

300

9,45

8,58

14,82

176,37

2.Jogurti taretis

100

13,88

0,62

20,99

147,26

3. Mahlajook

200

0,48

0,06

20,88

88,1

4. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

5.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

6. Joogivesi

 

 

 

 

 

7.Õun

100

40,3

0,2

0,36

9,9

 

 

 

 

 

 

Reede 13.12

 

KOGUS, g

VALGUD

RASVAD

SÜSIVESIKUD

KCAL

1.Hakklihakaste

150

14,67

27,33

4,97

327,96

2. Keedukartul

150

3,18

6,03

20,03

149

3. Peedisalat (peet, õlikaste)

100

1,66

3,2

9,62

76

3. Farmi piim 2,5% pria

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Rukkileib

25

59,25

2,48

0,2

11,95

6.Sai

25

1,93

0,9

13,3

70

7. Joogivesi

 

 

 

 

 

8.Värske kaalikas

100

1

0,3

7,3

30,6